Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εξελίξεις στο θέμα του στεγάστρου της Έπαυλης του Ηρώδη του Αττικού

18-02-2009 17:01

Θετική εξέλιξη ιστορικής σημασίας διαγράφεται στο μεγάλο θέμα που απασχολεί την περιοχή και έχει σχέση με την αναστολή των εργασιών κατασκευής του στεγάστρου στον αρχαιολογικό χώρο της Έπαυλης του Ηρώδη του Αττικού.

 

Οι συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου Βορ. Κυνουρίας κ. Γιώργου Δαλιάνη, που κορυφώθηκαν κατά τη διάρκεια του διήμερου 16 και 17 Φλεβάρη, καθώς και ο αγώνας των εκπροσώπων των λοιπών φορέων της περιοχής, με την αμέριστη συμπαράσταση των πολιτικών παραγόντων της Αρκαδίας και όχι μόνο, έφεραν θετικό αποτέλεσμα, αφού το Κ.Α.Σ., στη συνεδρίαση της 17η Φεβρουαρίου και ώρα 16:οο (την ώρα που συντάσσεται το δελτίο), ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη μελέτη του έργου, με την προϋπόθεση - εντολή να γίνουν ορισμένες τεχνικές αλλαγές και διορθώσεις.

Η είδηση αυτή ικανοποιεί και δικαιώνει το σύνολο της περιοχής.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στο να εξευρεθεί λύση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ανέδειξαν τη σοβαρότητα του θέματος και επισημαίνει ότι η κατασκευή του στεγάστρου και η επικείμενη αξιοποίηση του σπουδαίου αρχαιολογικού μνημείου, θα γίνουν το βασικό σημείο αναφοράς στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής. 

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας © Copyright 2023. All rights reserved.