Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθαρισμός Παραλίας - Λιμανιού στο Παράλιο Άστρος

13-05-2009 18:01

Εκστρατεία « Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2009 » στο Παράλιο Άστρος

Στα πλαίσια της εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2009» - Δράσεις εθελοντικών καθαρισμών των ακτών - που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δίκτυο Μεσόγειος SOS, ο Δήμος μας προγραμματίζει, για 2η συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009, καθαρισμό της Ακτής ΚΑΛΛΙΣΤΩ καθώς και την Κυριακή 31 Μαΐου 2009 καθαρισμό του λιμανιού από δύτες στο Παράλιο Άστρος.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

 

Ο εθελοντικός καθαρισμός, αποσκοπεί στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των δημοτών μας επισημαίνοντας την οικολογική αξία της παράκτιας ζώνης, της θάλασσας και του βυθού και προωθεί την προστασία και βιώσιμη διαχείριση των οικοσυστημάτων αυτών. Με τις δραστηριότητες αυτές οι πολίτες το τόπου μας – οι τοπικοί φορείς, τα σχολεία, οι σύλλογοι και οι εθελοντές - αναγνωρίζουν την ευθύνη τους και εκφράζουν την προσωπική τους δέσμευση να συμβάλλουν στην προστασία του φυσικού πλούτου του τόπου μας.

Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Λιμενικός Σταθμός Παρ. Άστρους, ο καταδυτικός Όμιλος Ναυπλίου, δύτες, σχολεία, σύλλογοι και κάτοικοι του Δήμου μας. Επισημάνεται ότι θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ο απαραίτητος εξοπλισμός για τον καθαρισμό της ακτής (γάντια, σακούλες σκουπιδιών, κλπ).

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009, καθαρισμός της Ακτής ΚΑΛΛΙΣΤΩ

1η Ώρα Συνάντησης : 10:00π.μ. Δημοτικό Σχολείο Παραλίου Άστρους

2η Ώρα Συνάντησης: 6:00μ.μ. Δημοτικό Σχολείο Παρ. Άστρους

Κυριακή 31 Μαΐου 2009 καθαρισμός του λιμανιού από δύτες στο Παράλιο Άστρος

Ώρα Συνάντησης : 11:00π.μ. Λιμάνι Παραλίου Άστρους

*Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Δήμου 2755022901 εσωτ. 1 ή να επισκέπτεστε και το site του Μεσόγειος S.O.S. www.medsos.gr

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας © Copyright 2023. All rights reserved.